Echipa

Mă numesc Radu Dumitrescu, iar aici puteți vedea portofoliul meu de fotografie. Împreună cu un prieten, Mihai Nuțiu, am deschis un studio de fotografie, numit ulterior Grey Wolf Studios.

Servicii

Am început oficial în 2008 şi suntem specializați în fotografia de advertising, culinară, editorială, comercială şi de portret. Printre clienții cu care am colaborat se numără: Teaser, Ferrari, iStyle Cotroceni, Kinecto, KissTheCook.ro, Catapulta Records, Belinda Liu Fashion, Moja, Urma, Serve, Institutul European din Romania, OSE, Mica Elvetie.

Pe lângă fotografiile culinare, de produs, publicitare, de concert, trupe şi conferințe, studioul nostru este vizitat de pesoane care doresc şedinte foto de portret. Oameni simpli, ca mine sau ca voi, care doresc să surprindă un moment sau să se vadă în altă lumină.

Dorim să oferim servicii accesibile, de a inspira comunitatea de fotografi prin continut proaspat, creativ, si cel mai important, de a contribui la satisfacerea cererii si succesul clientilor nostri. Vrem să simplificăm procesul prin care ajungeți la imaginea dorită si nu vom ignora părerea voastră.

Personal

Cel mai mare proiect la care am lucrat, proiect încă în desfăşurare, poartă numele de "Lost End Found". Numele este chiar al noului album pe care formația Urma îl va lansa. Albumul este făcut public, piesă cu piesă, sub formă de puzzle, încă din 2009, debutând cu piesa Terminus. Implicarea mea nu este muzicală, ci fotografică, întrucât am documentat fiecare moment important de când trupa s-a reunit în 2009, până în prezent. Fiecare concert, fie în țară, fie în străinătate, fiecare înregistrare în studio sau apariție în public. Puteți urmări evoluția trupei chiar pe blog. Albumul Lost End Found va fi lansat atât pe CD, cât şi pe vinil, împreună cu un album fotografic.

Pentru început v-aş recomanda concertul Urma de la Ateneul Român.

Blogul

Blogul este locul meu de joacă, locul unde puteți avea contact şi cu omul din spatele aparatului. Dacă sunteți pasionat de artă, călătorie şi tehnologie, atunci cu siguranță vă va plăcea să-l citiți. Țin foarte mult la blog şi îl actualizez căt de des îmi permite timpul.